Heb jij ook behoefte aan een aangenaam koele omgeving tijdens de zomermaanden? Dan is een airconditioningsysteem wellicht de perfecte oplossing voor jou. Met de stijgende temperaturen moeten we ons voorbereiden op warmere zomers, en een goede airco kan daarbij helpen.

 

Energiezuinig en milieuvriendelijk

Er bestaat nog wel eens het misverstand dat airconditioners veel stroom verbruiken en mogelijk schadelijk zijn voor het milieu. Niets is echter minder waar. Bij Mentens bieden wij airconditioningsystemen die gebruikmaken van warmtepomptechnologie. Dit betekent dat onze airco’s niet alleen kunnen koelen, maar ook kunnen verwarmen. Bovendien halen ze een groot deel van hun benodigde energie uit de buitenlucht, wat hen uiterst energiezuinig maakt.

 

Deskundig advies op maat voor de perfecte airco!

Mentens is een betrouwbare en onafhankelijke leverancier en gecertificeerd installateur van airconditioningsystemen. Onze gespecialiseerde team staat klaar om je te voorzien van deskundig advies op maat. Of je nu op zoek bent naar een systeem voor thuisgebruik of voor je bedrijfspand, wij begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Een breed scala aan opties

Bij Mentens hebben we een uitgebreid assortiment aan airconditioningssystemen van gerenommeerde merken, waaronder Panasonic, Daikin en Mitsubishi. Of je nu op zoek bent naar een split-unit systeem, een multi-split systeem of een volledig centraal airconditioningsysteem, wij hebben de oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Kies voor Mentens en geniet het hele jaar door van een comfortabele en aangename leefomgeving, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wil je meer weten over een airco, de mogelijkheden of een offerte opvragen?

Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.