Energie- en klimaatspecialist

Mentens

Mentens is een bedrijf uit Wierden in Overijssel en is gespecialiseerd in airco’s, warmtepompinstallaties en zonnepanelen. Voor de beste airco’s, warmtepompsystemen en zonnepanelen moet je bij Mentens zijn! Wij geven op al onze werkzaamheden en producten een goede garantie. Door onze jarenlange ervaring weten wij elke klus tot een goed resultaat te brengen!

Koel in de zomer, behaaglijk in de winter

Mentens is er voor jou om er voor te zorgen dat jij een prettige temperatuur gedurende het hele jaar in jouw huis zult hebben. In de zomer verdrijf je de hitte uit jouw huis met een split-airco. Het voordeel van een split-airco is dat deze airconditioning je huis koeler kan maken, maar ook kan verwarmen. Een groot pluspunt dus!

Onze woningen zullen steeds meer gebaseerd worden op gasloos wonen. Kortom: de huizen moeten van het gas af. Daarbij gaan we gebruik maken van warmtepompinstallaties. Warmtepompen houden de temperaturen in de woning onder controle zoals een Cv-ketel, maar dan zonder gebruik te maken van gas. Je zult begrijpen dat dit een stuk milieuvriendelijker is. Uiteraard is er een investering nodig voor het aansluiten van een warmtepompsysteem. Wist je bijvoorbeeld dat je ook een subsidie kunt krijgen?

Naast dat je graag een duurzaam huis hebt, is het belangrijk om de kosten te drukken. Wist je dat je doormiddel van zonnepanelen je energierekening een stuk omlaag kan brengen? Goed voor het milieu en jouw portemonnee!

Wat jouw wensen ook zijn, onze specialisten helpen je hier graag verder mee. Een betere wereld begint bij jezelf, zet daarom nu de eerste stap!

Professioneel advies over airco's, warmtepompinstallaties en zonnepanelen van Mentens

Natuurlijk wil jij in de zomer heerlijk koel zitten en tevens in de winter een behaaglijke temperatuur in huis hebben. Dat start allemaal bij een goed advies. Onze specialisten brengen samen met jou jouw wensen in kaart met als doel een aangename temperatuur in huis met zo laag mogelijke energiekosten. Je energiekosten omlaag brengen doe je met zonnepanelen! Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek of om een offerte op te vragen. Wij zijn te bereiken via de telefoon op het telefoonnummer: 0546 – 24 10 74. Liever contact per mail? Dat kan ook: mail dan naar info@mentens.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tot snel!

Interesse in één van onze diensten?

Offerte aanvragen